V lednu si opět užijeme festivalové léto!

A ne, nezbláznili jsme se. Zdá se, že do prvních festivalů nám přecijen ještě pár měsíců zbývá, ale to bychom nemohli vehemntně kamarádit s pořadateli Symbolicu, Kafestu (Coffeegrinder) a dalšími blázny, co se nemůžou dočkat…

Chcete si připomenout letní počasí, festivalové občerstvení, pivo v kelímku… a k tomu všemu pořádnou porci metalu? Tak si pod kabát přibalte kraťásky a tílka, skočte si preventivně do solárka vyražte s námi na LETNÍ FESŤÁK do Hells!

ZIMNÍ SYMBOLICKÝ KAFE se koná od 27. do 28. ledna 2023. Mimo výše zmíněného se můžete těšit i na živé vystoupení hned šesti kapel a na plátně pojedou živáky z festivalů až do pozdních hodin!

Živě zahrají: Symbtomy, Poppy Seed Grinder, Praselizer, Comander, Naurrakar, Force of Hell. A to pěkně na punkáče uprostřed hospody!

Do 15. ledna běží předprodej na www.symbolic.cz, čímž si zajistíte i památeční kartičku s vlasní fotkou a jménem. Vstupné činí 250 Kč a počet hostů je omezen na 100. Vstup v letním oblečení podmínkou, šatna bude připravena! 🙂